Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

*ΧΕΙΛΗ*

 Κρατηστε τα χειλη ενυδατωμενα και κατα τη διαρκεια του υπνου, με βαζελινη η' lip balm.Τις πρωινες ωρες , ενα απλο gloss ειναι αρκετο . Μην φορτωνετε τα χειλη σας με περιγραμμα ,κραγιον, και gloss!
 Απο το απογευμα και μετα , μπορειτε να βαψετε τα χειλη σας κανονικα. Το περιγραμμα που θα επιλεγετε σε καθε μακιγιαζ, να ειναι αν οχι στον ιδιο χρωματικο τονο με το κραγιον σας, μονο ενα τονο πιο σκουρο και οχι περισσοτερο. Για να κανετε τα λεπτα χειλη να φαινονται μεγαλυτερα, εφαρμοστε στο κεντρο των χειλιων ενα gloss πιο ανοιχτο απο την αποχρωση του κραγιον σας.
 Για μεγαλα χειλη που θελετε να δειχνουν πιο διακριτικα , εφαρμοστε το περιγραμμα λιγο πιο μεσα απο την φυσικη γραμμη των χειλιων σας. Για ζουμερα νεανικα χειλη, σας προτεινω ενα γλυκο ανοιχτοχρωμο κραγιον , και στο μεσο των χειλιων ενα πιο σκουρο gloss .H  διαφορα χρωματος του κραγιον και του gloss να ειναι στην ιδια χρωματικη ομαδα και οχι τελειως διαφορετικα π.χ(παλ ροζ κραγιον και φουξια gloss) .Eνα ακομα trick για μεγαλη διαρκεια του κραγιον σας, ειναι να εφερμοσετε λιγη ποσοτητα πουδρας πριν ,στα χειλη σας! Αν εχετε πολυ ανοιχτοχρωμη επιδερμιδα ,αποφυγετε τις πολυ σκουρες αποχρωσεις γιατι σας σκληραινουν. Αν τα δοντια σας δεν ειναι πολυ λευκα ,αποφυγετε τις ανοιχτες αποχρωσεις. Αντ'αυτου ,προτιμηστε ενα κοκκινο, βυσσινι, κ.λ.π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου